Il·lustració de Mariona Cabassa

23 d’abr. 2013

Cupcakes de Sant Jordi

Feliç dia de Sant Jordi!
 
























Ingredients:

Per les bases: 100 g mantega, 100 g sucre, 2 ous, 100 g farina, una cullereta de Royal, extracte de vainilla
Pel les flors: 125 g mantega, 185 g sucre pols, colorant vermell

Per fer les bases barregeu la mantega a temperatura ambient amb el sucre, afegiu-hi els dos ous, l'extracte de vainilla i la farina tamitzada amb el Royal. Ompliu els motlles i poseu al forn preescalfat a 180 ºC aprox. 20 minuts.

Per les flors, barregeu la mantega a temperatura ambient amb el sucre pols. Afegiu-hi el colorant fins a obtenir la intensitat de color que us agradi. Poseu la barreja a la màniga pastissera amb una "boquilla" com la de la foto. Perquè us quedi la forma semblant a una flor, heu de començar des del centre cap enfora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada