Il·lustració de Mariona Cabassa

8 de jul. 2012

Bescuit de plàtan i coco


Ingredients:
250 g farina, 2 culleradetes de Royal, 200 g sucre pols, 50 g coco ratllat, 2 ous, 100 ml oli girasol,  2 plàtans madurs, 125 ml nata líquida, 1 culleradeta extracte de vainilla

Escalfeu el forn a 180ºC. Barregeu per un costat la farina, el royal, el sucre i el coco. En un altre bol, deixateu els ous junt amb l'oli, els plàtans aixafats, la nata i l'extracte de vainilla. Incorporeu aquesta barreja a l'anterior fins que quedi una pasta homogènia. Aboqueu al motlle prèviament engreixat i enfarinat. Coeu aprox 45 minuts. Deixeu 15 minuts en el mateix motlle i passeu a una reixa perquè s'acabi de refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada