Il·lustració de Mariona Cabassa

11 d’abr. 2011

Estofat de carn


Ingredients:
Carn magra del coll de porc, patates, carxofes, ceba, tomàquet, vi negre, all, ametlles torrades, llesca de pa, oli, sal.

Talleu la carn a trossos, la saleu i la poseu a la cassola amb un bon raig d'oli. Quan ja comenci a enrossir-se, afegiu la ceba tallada a juliana i el tomàquet a trossos, sense pell ni llavors. Deixeu que es sofregeixi una mica i tireu-hi un got de vi negre. Quan el vi s'hagi reduit, poseu-hi les patates tallades a daus i les carxofes a quarts. Prepareu una picada d'ametlles, un all i la llesca de pa fregida i aboqueu a la cassola amb aigua calenta. Saleu i deixeu que es cogui a font lent, aproximadament 30 minuts. Afegiu aigua si cal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada