Ingredients:
Porros, patata, crema de llet, gambes, conyac, pasta filo, pastanaga, ceba tendra, carxofes, oli, sal, aigua
Prepareu una vichyssoise.
Amb la pastanaga i la ceba tendra feu un sofregit. Saleu.
Peleu les gambes i els traieu l'intestí. Saleu-les. Poseu els caps i les clòfies al foc amb oli i un raig de conyac perquè deixin anar tot el suc. Afegiu una mica d'aigua. Reserveu.
Amb la pasta filo feu uns farcellets posant una mica del sofregit de pastanaga i ceba tendra amb dues cues de gamba i fregiu amb força oli els farcellets.
Feu xips de carxofes.
Munteu el plat amb la vichyssoise, el farcellet al mig i al voltant les xips de carxofes. Pel damunt de tot plegat un rajolí de la salsa de gambes.
És fàcil i queda molt bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada